De Heliotalic Light Generator


Deze bijzondere kristalopstelling werd door Mike Pietersen van Circle of Rotations  'Heliotalic Light Generator' gedoopt. Mike heeft ook de kristallen opgeladen met een bijzondere energie, die hij 'MX2' heeft genoemd. Op een geometrische figuur, waarin ook het 'flower of life' patroon in verwerkt is, staan in totaal 60 kristallen en minerale bollen in concentrische cirkels/zeshoeken opgesteld rondom 1 grote centrale bol. 

Elk van deze geladen  bollen heeft op zich al een grote radius waarbinnen de subtiele energie zich anders gaat gedragen. Wetend dat zelfs een klein MX2-hangertje al een grote uitwerking heeft als iemand het op zich draagt, kunt u zich de enorme energie die van de Heliotalic Light Generator uitgaat misschien voorstellen.

De behandeltafel is zo geplaatst dat u zich in het centrum bevindt van een zuil van energie die voor veel mensen een spirituele snaar raakt. U hoeft niet zeer gevoelig te zijn om te merken dat er iets bijzonders op u inwerkt als u op de tafel ligt. De meeste mensen kunnen de subtiele warmte voelen die van de generator uitgaat. De gebruikte mineralen zijn: bergkristal, toermalijn, shungiet, amethyst, citrien, fluoriet en blue goldstone. Dit laatste is een artificiĆ«le 'steen'. Deze mineralen hebben elk hun eigen eigenschappen (shungiet en toermalijn zijn bijvoorbeeld aardend), ondersteunen elkaar in hun werking binnen de generator, maar zijn vooral gekozen omdat ze grote hoeveelheden  MX2-energie vasthouden en uitstralen. In mijn praktijk verkoop ik ook losse geĆ«nergetiseerde bollen en hangers, waarmee u deze bijzondere energie eventueel zelf in huis kunt halen. Hier kunt u er eventueel nog meer over lezen.


Naar de Shop             Home